Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Folie na motorky

Folie na motorky

Nejlepší ochrana pro Váš motocykl.
Ochranné PPF fólie na motorky.

Folie na motorky

Ochrana exteriérových částí.

Zvýšení lesku motocyklu.

Snadná údržba motocyklu.

Specializujeme se na aplikaci ochranné fólie na motocykly

Proč aplikovat ochranné folie na váš motocykl?

Jedná se o nejúčinnější a nejefektivnější ochranu lakových a dalších exteriérových částí Vašeho motocyklu. Folie je složena z několika vrstev a je schopna ochránit Váš motocykl i proti výraznému mechanickému poškození. Disponuje samo hojivou vlastností, takže lehké škrábance a škody od odlétajících kamínků zvládne folie sama zacelit. Dále fólie zvýší lesk Vašeho motocyklu. Po aplikaci je také snazší údržba, neboť je folie hydrofobní - odpuzuje vodu a nečistoty.

Aplikace ochranné PPF fólie je skvělou investicí, která ochrání nejen lak, ale také hodnotu Vašeho motocyklu.

Fólie na motorky

Nejlepší ochrana

Fólie chrání lak a další exteriérové části proti mechanickému poškození - škrábancům, oděrkám, odlétávajícím kamínkům a dalšímu poškození. Díky složení fólie z několika vrstev je schopna chránit váš motocykl i před výrazným mechanickým poškozením.

Konzervace laku a UV ochrana

PPF fólie kromě přímé ochrany lakových a dalších exteriérových částí vašeho motocyklu také konzervuje lak a chrání jej proti UV záření.

Samo hojivý efekt

Ochranné fólie na motorky, které aplikujeme, jsou samo hojivé. Poškození, které může vzniknout - např. škrábance, se bez použití tepelného zdroje během krátkého času samo zacelí a zcela zmizí.

Zvýrazňuje lesk

Po aplikaci ochranné fólie získává lak intenzivnější a zářivější lesk, což dodá vašemu motocyklu atraktivní vzhled.

Snadná výměna fólie

Fólie je aplikována na každý díl karoserie zvlášť a díky tomu je lehce vyměnitelná. Při poškození její části, lze tedy daný díl jednoduše sejmout a aplikovat novou fólii. Vaše investice je tak neustále chráněna, ať už s ní vyrazíte do provozu nebo na závodní okruh.

Jednoduchá údržba

Fólie má hydrofobní efekt - tedy odpuzuje vodu a nečistoty. Díky tomu se po aplikaci ochranné fólie mnohonásobně ulehčí celková údržba motocyklu.

Ochrana na 10 let

Životnost fólie je 10 let. Díky tomu jsou ochranné PPF fólie nejen tou nejlepší ochranou laku, ale také skvělou investicí do vašeho motocyklu.

Folie na motorky

Dopřejte vašemu motocyklu tu nejlepší péči

Lak vašeho motocyklu musí denně odolávat mnoha výzvám, jako je mechanické poškození, UV záření a nepříznivé povětrnostní podmínky, což může způsobit jeho opotřebení a poškození. Aplikace ochranných PPF fólií poskytuje dokonalou ochranu a konzervaci laku vašeho motocyklu a vytváří neviditelný štít, který ho chrání před těmito vlivy.

Folie na motorky

Dopřejte vašemu motocyklu tu nejlepší péči

Lak vašeho motocyklu musí denně odolávat mnoha výzvám, jako je mechanické poškození, UV záření a nepříznivé povětrnostní podmínky, což může způsobit jeho opotřebení a poškození. Aplikace ochranných PPF fólií poskytuje dokonalou ochranu a konzervaci laku vašeho motocyklu a vytváří neviditelný štít, který ho chrání před těmito vlivy.

Jsme jedničkou v aplikaci ochranných PPF fólií

Proč aplikovat ochranné PPF folie s námi?

Aplikace ochranných PPF fólií na motocykl přináší celou řadu výhody. Díky našim zkušenostem a odbornému know-how zajišťujeme precizní a kvalitní aplikaci ochranných fólií.

S námi nejen získáte ochranu pro váš motocyklů, ale také záruku, že veškerá práce je provedena s naprostou precizností a kvalitou.

Máme více než 8 zkušeností

V aplikaci ochranných PPF fólií máme bohaté zkušenosti. Naší péčí prošla celá řada motocyklů - od běžných modelů až po závodní speciály. To nám poskytuje široké spektrum zkušeností s různými typy motocyklů a jejich karoseriemi.

Profesionální služby.

Používáme nejkvalitnější fólie na trhu

Náš partner, společnost Profilm, je na špičce ve výrobě folií na ochranu laku PPF a okenních folií. Jsou jednou z jedenácti členů Mezinárodní asociace výrobců okenních folií (IWFA).

Garance kvality.

Folie na motorky

Cena aplikace ochranné folie

Máte zájem o ochranu laku vašeho motocyklu aplikací ochranné PPF fólie?
Správně aplikovaná vrstva PPF fólií výrazným způsobem prodlužuje životnost laku. Fólie vytváří na jeho povrchu ochranný film, který ho chrání před mechanickým poškozením a dalšími vlivy.

Ochranné fólie na motorky

Polep jednotlivých částí

od

1.590,-

Výhody ochranné fólie

Ochranné fólie na motorky

Celopolep motocyklu

od

12.990,-

Výhody ochranné fólie

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Folie na motorky

Nejčastější dotazy

1. Co je PPF fólie a jaký má účel?

PPF fólie (Paint Protection Film) je ochranná fólie na auto, která chrání lak před poškrábáním, kamínky a jiným poškozením. Je transparentní a velmi odolná, což zajišťuje dlouhodobou ochranu laku.

Cena PPF fólie na auto se liší podle velikosti a typu vozidla a rozsahu aplikace. Pro konkrétní cenovou nabídku navštivte náš ceník nebo nás kontaktujte s konkrétním požadavkem.

Ochranné fólie na auta nabízíme v naší pobočce v Brně. Rádi vás přivítáme a poskytneme vám kompletní servis.

Aplikace PPF fólie na auto obvykle trvá několik hodin až jeden den, v závislosti na velikosti a složitosti vozidla.

Ano, PPF fólii lze kdykoliv odstranit bez poškození původního laku vašeho vozidla. Fólie je navržena tak, aby poskytovala ochranu, aniž by trvale změnila povrch vozu.

Hlavní výhody PPF fólie zahrnují ochranu před mechanickým poškozením, UV zářením a chemikáliemi. Zajišťuje dlouhodobou ochranu a zachovává hodnotu vašeho vozidla.

Folie na motorky