Kerashield logo black

Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Ochranná fólie na čelní sklo auta

Ochranné fólie na čelní i boční skla. Jistota bezpečí.

Ochranná PPF fólie na skla vašeho automobilu je zárukou bezpečnosti a ochrany jak pro vás, tak i pro vaše vozidlo. Díky fólii snižujete riziko vykradení i náhodného rozbití skla, a v případě, že dojde k jeho poškození, fólie udrží sklo pohromadě. Dále ochranná fólie zajišťuje až 99% ochranu před UV zářením. Navíc absorbuje nárazy bez vytváření prasklin a odolává extrémním podmínkám včetně nepříznivého počasí.

Buďte na cestách klidní s ochranou, na kterou se můžete spolehnout.

Zatmavení skel Brno

Extrémní odolnost

Ochranná fólie poskytuje sklům vozidla extrémní odolnost vůči různým druhům mechanického poškození, jako jsou např. kameny.

Ochrana proti zlodějům

Bezpečnostní folie výrazně snižuje pravděpodobnost, že se sklo vozidla stane snadným cílem pro zloděje, nebo že se rozbije v důsledku nárazu. V případě rozbití skla pak fólie udrží sklo pohromadě.

Ochrana proti UV záření

Bezpečnostní folie dokáže zadržet až 99% UV záření, což chrání interiér vozidla před vyblednutím a poškozením způsobeným slunečním zářením.

Odolnost vůči povětrnostním vlivům

Fólie chrání čelní sklo vozidla před nepříznivými povětrnostními podmínkami, jako jsou déšť, sníh, nebo silná sluneční záření.

Absorpce nárazů bez prasklin

Speciální materiál folie absorbuje nárazy a otřesy, což snižuje riziko vzniku prasklin a oděrků na skle.

Aplikace na čelní i boční skla vozidla

Ochranná fólie lze nalepit jak na čelní, tak na boční skla. Můžete si tak zvolit, které části vašeho vozidla budete chtít chránit.

Chraňte skla svého vozidla s ochrannými fóliemi.

Poskytujeme profesionální služby v oblasti aplikace ochranných fólií na skla.

Máme bohaté zkušenosti s lepením ochranných fólií na skla vozidel

8+

Let zkušeností s aplikacemi

480+

Aplikací ochranných fólií

11.140+

m² použité PPF fólie

Ochranná fólie na čelní sklo auta

Proč zvolit aplikaci s námi?

Díky našim bohatým zkušenostem a odbornému know-how jsme schopni provést precizní a kvalitní aplikaci ochranných fólií na skla.

Jako jedni z mála v republice nabízíme jak speciální fólie na čelní skla, tak fólie na skla boční. Oba dva typy bezpečnostních ochranných fólií splňují veškeré atesty a homologaci nutné pro STK.

S námi získáte nejen ochranu pro vaše vozidlo, ale také záruku, že veškerá práce bude provedena s maximální precizností a kvalitou.

Máme více než 8 zkušeností

V oblasti aplikace ochranných fólií se můžete spolehnout na naše bohaté zkušenosti. Provedli jsme aplikace na více než 480 vozidlech různých typů, od standardních aut až po exkluzivní luxusní značky a závodní speciály.

Profesionální služby.

Fólie na čelní i boční skla

Jako jedni z mála v republice nabízíme jak speciální fólie na čelní skla, tak fólie na skla boční. Oba dva typy fólií splňují veškeré atesty a homologaci nutné pro STK.

Garance kvality.

Ochranná fólie na čelní sklo auta

Cena aplikace ochranných fólií

Zajímá vás cena aplikace ochranných fólií na skla vašeho vozidla?
Naše služby nabízíme ve třech balíčcích. Můžete si vybrat mezi ochranou čelního skla, bočních skel nebo kompletní ochranou čelních a bočních skel. V případě zájmu nebo dotazů nás kontaktujte.

Ochranné fólie na sklo vozidla

Čelní sklo

od

4.990,-

Lepení ochranných fólií

Doplnění keramické ochrany

4.000,-

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Ochranná fólie na čelní sklo auta

Nejčastější dotazy

Co je to keramická ochrana laku a jak funguje?

PPF ochranná fólie je tenká průhledná vrstva, která se aplikuje na povrch vozidla a chrání ho před poškrábáním, kamením, UV zářením a jinými vnějšími vlivy. Fólie funguje jako bariéra mezi lakem a okolním prostředím.

Fólie chrání lak proti mechanickému poškození - škrábancům, oděrkám a povětrnostním vlivům. Díky složení fólie z několika vrstev je schopna chránit váš vůz i před výrazným mechanickým poškozením. Dále fólie chrání vůz před UV zářením a jinými vnějšími vlivy.

Doba trvání lepení PPF fólie na automobil závisí na typu karoserie daného vozidla a jeho velikosti, ve většině případů však vůz během 2 dnů vracíme původnímu majiteli.

Životnost PPF fólie se liší podle kvality materiálu a expozice vozidla. Většina kvalitních fólií má životnost několik let a může vyžadovat obnovení nebo výměnu po této době.

PPF fólie může být aplikována na veškeré lakové a karbonové vnější části vozidla.

Ano, kvalitní PPF fólie lze odstranit bez poškození originálního laku, pokud je to provedeno správnou technikou.

Ochranná fólie na čelní sklo auta