Kerashield logo black

Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Renovace kůže v autě

Máte zájem o renovaci kůže ve vašem vozidle?

Specializujeme se na kompletní renovaci kůže a kožených interiérů aut.
V rámci renovace kůže nabízíme čištění, kondicionování, obnovu barvy, odstranění nepříjemných pachů a také opravy poškozených částí kůže. Díky dlouholeté zkušenosti v oboru dokážeme také u opravdu poškozených částí zajistit, že po renovaci budou opět vypadat, jako zcela nové. Svěřte nám své vozidlo.

Profesionální čištění kůže

Kondicionování kůže

Odstranění nepříjemných pachů

Obnova barvy

Oprava poškozených oblastí

Renovace kůže v autě

Renovace kůže v autě

Dodáme interiéru vašeho vozidla nový vzhled

Nabízíme komplexní péči o kožené interiéry vozidel. Začínáme profesionálním čištěním kůže, které efektivně odstraní nečistoty, stopy od potu a další skvrny. Poté aplikujeme kondicionéry, které dodají kůži potřebnou výživu, obnoví její pružnost a ochrání ji před praskáním.

Moderní technologie nám umožňuje rychle a účinně odstranit nežádoucí pachy z interiéru vozidla, což zajistí svěží a příjemné prostředí. Pokud dojde k vyblednutí nebo poškození barvy kůže, provedeme její obnovu, aby váš interiér vypadal jako nový. Navíc se postaráme o opravu poškozených míst na kůži, čímž zajistíme, že celý interiér bude opět v perfektním stavu.

S našimi službami získáte nejen čistý a voňavý interiér, ale také záruku, že vaše auto bude ošetřeno s maximální péčí, aby vám poskytovalo nejvyšší pohodlí a radost z každé jízdy.

Garantujeme vám precizní práci s ohledem na detaily

Při renovaci kůže je precizní práce se zaměřením na každý detail klíčová. Garantujeme Vám, že o Vaše vozidlo bude pečlivě postaráno s maximální péčí a odborností.

Profesionální služby.

Přípravky speciálně vyvíjené pro kožené interiéry

Používáme pouze přípravky vysoce kvalitních značek, které jsou určeny speciálně pro kožené interiéry vozidel. Díky nim můžete mít jistotu, že každá část bude řádně ošetřena a chráněna.

Prémiové produkty

Renovace kůže v autě

Ceník renovace kůže v autě

Máte zájem o renovaci koženého interiéru vašeho vozu?
V rámci renovace kůže a kožených interiérů vozidel nabízíme naše služby v několika balíčcích dle stupně poškození kožených prvků interiéru vozidla. V případě, že máte zájem o specifické služby, kontaktujte nás pro více informací o našich službách a zaslání individuální cenové nabídky.

Kompletní renovace interiéru

Lehce poškozený interiér

od

3.250,-

Doba trvání 1 den

Kompletní renovace interiéru

Středně poškozený interiér

od

4.500,-

Doba trvání 2-3 dny

Kompletní renovace interiéru

Poškozený interiér

od

5.900,-

Doba trvání 3-5 dní

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Renovace kůže v autě

Nejčastější dotazy

1. Co zahrnuje čištění kůže v autě?

Čištění kůže v autě zahrnuje důkladné čištění a ošetření kožených povrchů, aby se odstranily nečistoty a skvrny a obnovil se původní vzhled a pružnost kůže.

Cena renovace kůže v autě se liší podle rozsahu práce a velikosti plochy. Pro přesnou cenovou nabídku navštivte náš ceník nebo nás kontaktujte.

Renovace kožených autosedaček obvykle trvá několik hodin, v závislosti na rozsahu poškození a velikosti plochy.

Hlavní výhody renovace kůže v autě zahrnují obnovení původního vzhledu a pružnosti kůže, odstranění skvrn a nečistot a prodloužení životnosti kožených povrchů.

Ano, nabízíme opravu kožených autosedaček včetně odstranění škrábanců, trhlin a jiných poškození. Používáme speciální produkty a techniky, které obnoví původní vzhled kůže.

Doporučuje se provádět čištění kůže v autě alespoň jednou za půl roku, nebo častěji, pokud je kůže intenzivně používána.

Renovace kůže v autě​