Kerashield logo black

Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Dekontaminace laku

Dekontaminace laku odstraní nečistoty, které běžné mytí nezvládne.

Dekontaminace laku odstranění všechny nečistoty, které běžné mytí nezvládne, jako jsou průmyslové spady, asfaltové skvrny nebo kovové částice. Používáme špičkové přípravky, které zaručují maximální efektivitu a šetrnost k laku vašeho vozu a kombinujeme chemickou i mechanickou dekontaminaci laku.

Díky dekontaminaci bude lak vašeho auta dokonale čistý a jeho životnost se prodlouží. Pokud se rozhodnete pro další ošetření, jako je leštění nebo aplikace ochranných vrstev, dekontaminace je nezbytným krokem pro dosažení nejlepších výsledků.

Hloubkové vyčištění laku Vašeho vozidla

Odstranění nečistot, které běžné mytí nezvládne

Prodloužená životnost laku

Příprava laku pro další ošetření

Dekontaminace laku

Dekontaminace laku​

Jak u nás proces dekontaminace laku probíhá?

Dekontaminace laku je pečlivý proces, který zahrnuje několik kroků pro dosažení dokonalé čistoty a přípravu na další ošetření. Nejprve důkladně umyjeme váš vůz a odstraníme povrchové nečistoty. Následně aplikujeme speciální dekontaminační přípravky, které rozpouští a uvolňují hluboko usazené nečistoty, jako jsou asfaltové skvrny, průmyslové spady a kovové částice.

Poté mechanicky odstraníme zbývající nečistoty pomocí dekontaminační hmoty, která zachytí i ty nejmenší částice. Tento krok zajišťuje, že lak je nejen čistý, ale také hladký na dotek. Na závěr vůz pečlivě opláchneme a osušíme.

Tímto způsobem je lak vašeho auta připraven na další ošetření, jako je leštění nebo aplikace ochranných vrstev, nebo může zůstat jako samostatná služba pro prodloužení jeho životnosti. Svěřte nám svůj vůz a užijte si radost z jízdy s vozem, který vypadá a cítí se jako nový.

Při dekontaminaci laku Vám garantujeme pečlivé ošetření

Při dekontaminaci laku dbáme o každý detail s maximální pečlivostí. Každý krok je prováděn s důrazem na nejmenší detaily, abychom zajistili dokonalou čistotu a přípravu vašeho vozu.

Profesionální služby.

Kombinujeme chemickou a mechanickou dekontaminaci laku

Kombinujeme chemickou a mechanickou dekontaminaci laku, abychom dosáhli dokonalé čistoty a maximální ochrany vašeho vozu.

Garance kvality služeb.

Dekontaminace laku

Dekontaminace laku ceník

Hledáte profesionální služby dekontaminace laku pro váš vůz?
Dekontaminace laku hloubkově vyčistí Váš lak od usazenin, které běžným mytím vozu odstranit nelze. Tím se prodlužuje životnost Vašeho laku. Díky tomuto hloubkovému vyčištění laku je také povrch ideálně připraven pro možnosti další péče, jako je leštění, aplikace keramické ochrany, PPF fólií apod.

Hloubkové vyčištění laku

Dekontaminace laku

od

1.590,-

Přínosy dekontaminace laku

Dekontaminace laku připraví vůz pro další ošetření

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Dekontaminace laku

Nejčastější dotazy

1. Co zahrnuje ruční mytí vozidel?

Ruční mytí vozidel zahrnuje důkladné mytí exteriéru vozidla, včetně karoserie, kol a oken, s použitím šetrných čisticích prostředků a technik, které chrání lak a ostatní povrchy.

Cena ručního mytí vozidla se liší podle velikosti vozidla a rozsahu práce. Pro přesnou cenovou nabídku navštivte náš ceník nebo nás kontaktujte.

Ruční mytí vozidla obvykle trvá několik hodin, v závislosti na velikosti a míře znečištění vozidla.

Hlavní výhody ručního mytí vozidla zahrnují šetrné a důkladné čištění, které chrání lak a ostatní povrchy, odstranění nečistot a kontaminantů a zlepšení vzhledu vozidla.

Dekontaminace laku je proces odstranění nečistot a kontaminantů, které se běžným mytím nelze odstranit. Tento proces zajišťuje, že lak je čistý a připravený na další ošetření, jako je voskování nebo aplikace ochranné fólie.

Doporučuje se provádět ruční mytí vozidla alespoň jednou měsíčně, nebo častěji, pokud je vozidlo intenzivně používáno a vystaveno nepříznivým podmínkám.

Dekontaminace laku​