Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Celopolep auta

Celopolep auta

Styl, který okouzlí. Celopolep vozidla s dokonalým efektem.

Unikátní vzhled

Top služby

7 let zkušeností

Celopolep auta

Celopolepy vozidel jsou skvělým způsobem, jak výrazně změnit vzhled vašeho auta bez nutnosti jeho lakování. Nabízíme širokou škálu možností, které vám umožní přizpůsobit vzhled vašeho vozu podle vašich představ.

Můžete si vybrat mezi kompletní změnou barvy s jednobarevnou fólií, nebo se rozhodnout pro tuningové, sportovní či jiné motivy. Naše nabídka zahrnuje jak klasické odstíny, tak i unikátní efekty a vzory, které dodají vašemu vozidlu osobitý a atraktivní vzhled.

V rámci našich služeb vás provedeme celým procesem - od prvotní konzultace a pomoc s výběrem správného motivu, následné přípravy designu dle karoserie vozidla, zajištění výroby a dodání fólie, přípravu vozidla na lepení a také finální aplikaci folie na vozidlo.

Kompletní změna barvy nebo speciální motivy.

Prvotřídní materiály a dlouhá životnost.

Speciální wrap folie na auto

Nekonečné možnosti
designu

S wrap fóliemi můžete svému vozidlu dopřát jedinečný vzhled, který běžné lakování nedokáže nabídnout. Ať už zvolíte sportovní, tuningové nebo jednobarevné fólie v matném, lesklém či jiném provedení, celopolep wrap fóliemi vám umožní realizovat jakýkoli design, na který si vzpomenete. Vaše možnosti jsou neomezené.

Rychlá aplikace s možností odstranění bez poškození

Naše služby zajišťují rychlý celopolep vašeho vozidla bez jakéhokoliv kompromisu na kvalitě. Díky našim zkušenostem dokážeme aplikaci wrap fólií provést efektivně, s garancí nadstandardních výsledků. Navíc lze celopolep z vozidla kdykoliv odstranit, aniž by došlo k poškození původního laku.

Snadná údržba a možnost opravy folie

Wrap fólie nabízí nejen vynikající vzhled, ale i snadnou údržbu. Další velkou výhodou je, že lze folii lehce opravit. Pokud dojde k poškození, lze snadno vyměnit pouze postižené části, aniž byste museli přemýšlet o celkovém přelakování vozidla. Tato flexibilita zajišťuje, že vaše vozidlo bude vypadat jako nové po dlouhou dobu.

Ochrana původního laku

Folie chrání původní lak vašeho auta před poškrábáním, kamínky a UV zářením, čímž prodlužuje jeho životnost a udržuje jeho hodnotu.

Prvotřídní materiály a dlouhá životnost

Námi používané vysoce kvalitní wrap folie mají životnost 6-8 let, což znamená dlouhodobou ochranu a estetickou úpravu vašeho vozidla. Odolávají UV záření, povětrnostním vlivům a každodennímu opotřebení, čímž zajišťují, že vaše auto zůstane stylové a atraktivní po mnoho let.

Celopolep auta - změna barvy

Kompletní změna barvy. Nový vzhled pro vaše vozidlo.

Pokud toužíte po kompletní změně vzhledu svého vozu bez tradičního lakování, je celopolep auta ideální volbou. Barevné wrap fólie umožňují kompletní transformaci do jednotných tónů nebo speciálních efektů a odstínů. Vyberte si ze široké nabídky barev, lesklých či matných provedení folie a nekonečného množství odstínů a přetvořte svůj automobil na unikátní a atraktivní kousek.

Nekonečné možnosti odstínů a barev.

Wrap folie stříbrná

Celopolep auta

Zajišťujeme celopolepy
na všechny druhy vozidel.

Celopolep auta - tuningové a jiné motivy

Váš automobil, vaše pravidla. Neomezené možnosti motivů!

Pokud toužíte po jedinečném vzhledu svého vozu s tuningovými nebo sportovními motivy, nabízíme ideální řešení. Specializujeme se na profesionální aplikaci wrapů tuningových a sportovních motivů. S důrazem na preciznost a kvalitu si můžete být jisti, že váš automobil získá unikátní a atraktivní vzhled, který dokonale odpovídá vašim představám.

Profesionální wrapy tuningových motivů.

Car wrap Wrapstock.com tuningový motiv

Celopolep auta

Proč si vybrat na celopolep vozidla právě nás?

S celopolepy automobilů máme letité zkušenosti a garantujeme prvotřídní výsledky. Specializujeme se na detailní a precizní aplikaci jak jednobarevných fólií, tak speciálních designů, včetně tuningových a sportovních motivů. Každý celopolep provádíme s maximální přesností, aby výsledný vzhled odpovídal vašim představám.

Klíčové u celopolepu je správné přizpůsobení jednotlivých částí fólie dle karoserie vašeho vozu. Ať už zvolíte jednobarevnou fólii nebo složitější vzory, jako jsou speciální efekty nebo tuningové motivy, správné navázání jednotlivých částí je zásadní pro dosažení bezchybného výsledku. Naše precizní aplikace zaručuje dlouhou životnost fólie, její odolnost vůči povětrnostním vlivům, UV záření a každodennímu opotřebení. Díky našemu individuálnímu přístupu si můžete být jisti, že vaše auto získá atraktivní a stylový vzhled, který vydrží dlouhá léta.

Postaráme se o celý proces – od výběru a přípravy fólií, přes dodání a aplikaci až po finální úpravy.

Máme více než 7 let zkušeností

Máme více než 7 let zkušeností v oblasti celopolepů vozidel a specializujeme se na přeměnu vzhledu vašeho auta. Díky našim dlouholetým zkušenostem vám nabízíme služby na nejvyšší úrovni, s důrazem na detail a kvalitu. Garantujme vám, že výsledný efekt bude přesně odpovídat vašim představám.

Profesionální služby.

Kompletní služby od A do Z

Kompletně zajistíme všechny aspekty služby – od poradenství při výběru fólie, přes její dodání, až po profesionální aplikaci na vaše vozidlo. Postaráme se o každý detail, aby váš celopolep byl dokonale proveden.

Specializované služby.

Celopolep auta

Orientační ceník celopolepu aut

Konečná cena aplikace wrap polepu na vozidlo závisí na několika klíčových faktorech. Prvním z nich je rozsah lepení – zda máte zájem pouze o částečný polep vozidla, nebo celopolep. Na cenu má dále vliv složitost lepení, která je ovlivněna vybraným designem nebo barvou fólie - u tuningových či sportovních polepů, stejně jako u speciálních efektů jako je např. avocado folie, je nutno zajistit přesnou návaznost jednotlivých částí folie a také přípravu folie na karoserii vozidla. Dále má vliv na konečnou cenu aplikace také typ fólie a tvary karoserie vozidla.

Přesnou cenu vám můžeme stanovit až po konzultaci a výběru konkrétního motivu. Rádi vám pomůžeme najít řešení, které bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu.

Celopolep - změna barvy

Malý vůz

od

25.500,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Celopolep - změna barvy

SUV

od

78.900,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Celopolep - tuningový motiv

Tuningový motiv

od

63.900,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Celopolep auta

Nejčastější dotazy

1. Co jsou celopolepy aut a jaké mají výhody?

Celopolepy aut jsou kompletní polepy vozidla speciální fólií, která umožňuje změnit vzhled celého vozidla. Nabízejí nekonečně širokou škálu designů, ochranu původního laku a snadnou údržbu.

Cena celopolepu auta se liší podle velikosti a typu vozidla, složitosti designu a použitého materiálu. Pro přesnou cenovou nabídku navštivte náš ceník nebo nás kontaktujte.

Aplikace celopolepu na auto obvykle trvá několik dnů, v závislosti na velikosti vozidla a složitosti designu.

Celopolepy aut mohou zahrnovat sportovní polepy, tuningové polepy a jednobarevné tónovací fólie. Možnosti jsou téměř neomezené.

Hlavní výhody celopolepu auta zahrnují možnost úplné změny vzhledu vozidla, ochranu původního laku před poškozením, snadnou údržbu a možnost snadného odstranění polepu bez poškození laku.

Údržba celopolepu je velmi jednoduchá. Stačí pravidelné mytí vozidla jemnými čisticími prostředky a vyhýbání se abrazivním materiálům a chemikáliím.

Celopolep auta