Kerashield logo black

Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Chromová folie na auto

Máte zájem o polep vašeho automobilu chromovou folií?

Naše služby začínají profesionálním poradenstvím a konzultací, kde vám pomůžeme vybrat typ a odstín chromové fólie, který nejlépe vyhovuje vašim požadavkům a vozidlu. Po výběru zajistíme dodání a aplikaci fólie na vaše vozidlo.

Díky wrap fólii získáte nejen skvělý vzhled, ale také ochranu laku vozidla vůči každodennímu opotřebení a UV záření.

Zajistíme pro vás dodání i aplikaci wrap fólie.

Wrap celopolep avocado kompletní

Chromová fólie dodá vašemu autu atraktivní vzhled

Chromová fólie vašemu automobilu poskytne ohromující a vysoce lesklý vzhled, který okamžitě zaujme. Tento typ polepu se vyznačuje nejen výrazným chromovým efektem, ale také širokou škálou odstínů, které dodají vašemu vozidlu atraktivní a osobitý vzhled.

Rychlá aplikace s možností bezpečného odstranění

Na základě našich dlouholetých zkušeností aplikujeme chromové wrap folie s maximální precizností a zaručenou kvalitou. Když se rozhodnete fólii odstranit, provedeme to bez jakéhokoliv poškození původního laku vašeho vozidla.

Wrap fólie poskytují laku vozidla ochranu

Chromové wrap fólie nejen transformují vzhled vašeho auta, ale rovněž chrání původní lak. Tyto fólie fungují jako ochranná vrstva, která brání poškození laku před škrábanci, UV zářením a vlivy počasí. Vaše vozidlo si tak udrží svůj prvotní vzhled a hodnotu na delší dobu.

Chromová folie na auto

Proč si nás vybrat pro aplikaci chromové fólie?

Máme bohaté zkušenosti s aplikací chromových wrap fólií na auta a poskytujeme profesionální služby.

Chromová fólie dodá vašemu vozidlu výrazný a futuristický vzhled. Naším precizním přístupem zajišťujeme, že fólie bude dokonale nalepena na každou křivku vašeho vozidla. Kvalitní práce a prvotřídní materiály zaručují, že fólie bude vypadat skvěle a vydrží dlouhá léta, odolná vůči povětrnostním vlivům a UV záření.

Zajistíme celý proces – od výběru a dodání chromové fólie až po její profesionální aplikaci na vaše vozidlo.

Máme více než 7 let zkušeností

Máme více než 7 let zkušeností s návrhem a aplikací wrap fólií, včetně chromových fólií na auta. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožňují poskytovat služby na vysoké úrovni, s důrazem na detail a kvalitu. Můžete se spolehnout, že výsledný efekt bude přesně podle vašich představ.

Profesionální služby.

Pečlivé provedení každého detailu

Při aplikaci chromové fólie na auto je zásadní zajistit, aby fólie přesně splňovala vaše očekávání a dokonale seděla na karoserii. Naše odbornost nám umožňuje zaručit skvělý výsledek a profesionální vzhled vašeho automobilu.

Specializované služby.

Chromová folie na auto

Orientační ceník aplikace wrap chromové folie

Konečná cena za aplikaci chromové wrap fólie se liší podle rozsahu polepu a specifikací vašeho vozidla. Pro získání přesné cenové nabídky doporučujeme osobní konzultaci, kde zohledníme vaše požadavky a specifika auta. Kontaktujte nás pro detailní cenovou kalkulaci a přizpůsobení nabídky vašim potřebám.

Po konzultaci a výběru konkrétního motivu vám rádi poskytneme přesnou cenu. Jsme připraveni najít řešení, které splní vaše požadavky.

Celopolep chromovou folií

Střední vůz

od

35.500,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Chromová folie na auto

Nejčastější dotazy

1. Co jsou celopolepy aut a jaké mají výhody?

Celopolepy aut jsou kompletní polepy vozidla speciální fólií, která umožňuje změnit vzhled celého vozidla. Nabízejí nekonečně širokou škálu designů, ochranu původního laku a snadnou údržbu.

Cena celopolepu auta se liší podle velikosti a typu vozidla, složitosti designu a použitého materiálu. Pro přesnou cenovou nabídku navštivte náš ceník nebo nás kontaktujte.

Aplikace celopolepu na auto obvykle trvá několik dnů, v závislosti na velikosti vozidla a složitosti designu.

Celopolepy aut mohou zahrnovat sportovní polepy, tuningové polepy a jednobarevné tónovací fólie. Možnosti jsou téměř neomezené.

Hlavní výhody celopolepu auta zahrnují možnost úplné změny vzhledu vozidla, ochranu původního laku před poškozením, snadnou údržbu a možnost snadného odstranění polepu bez poškození laku.

Údržba celopolepu je velmi jednoduchá. Stačí pravidelné mytí vozidla jemnými čisticími prostředky a vyhýbání se abrazivním materiálům a chemikáliím.

Chromová folie na auto