Kerashield logo black

Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Boční polepy na auto

Máte zájem o boční polepy na vaše auto?

Chcete, aby vaše auto vynikalo jedinečným stylem? Polep bočních částí je ideální volbou pro dosažení výrazného vzhledu, který přitahuje pozornost. Ať už plánujete drobný design, pruhy anebo kompletní boční polep, wrap fólie vám umožní změnit vzhled vašeho automobilu přesně podle vašich představ.

S námi získáte kompletní řešení – odbornou konzultaci, v případě zájmu návrh designu, výrobu a dodání folie s požadovaným motivem a aplikaci wrap fólie na vaše vozidlo.

Nekonečné možnosti a žádné limity v designu.

Kompletní zajištění služeb, od dodání po aplikaci.

Boční polepy na auto

Nekonečné možnosti a žádné limity v designu.

Nekonečné možnosti a žádné limity v designu. Ať už toužíte po elegantních pruzích, výrazných grafických prvcích, nebo kompletním bočním polepu vašeho vozu, díky wrap fóliím můžete realizovat jakýkoli nápad.

Kompletní zajištění služeb, od návrhu po aplikaci

Nabízíme komplexní služby v oblasti wrap fólií. Postaráme se o vše, od počátečního návrhu a dodání fólie až po její profesionální aplikaci na vaše vozidlo. Stačí nám sdělit svou představu, a my zajistíme vše potřebné pro její realizaci.

Rychlá aplikace s možností bezpečného odstranění

Na základě našich dlouholetých zkušeností v oblati wrap polepů vozidel Vám garantujeme profesionální a rychlé služby. Velkou výhodou wrap folií je také to, že je lze v případě potřeby z vozidla odstranit bez jakéhokoliv poškození původního laku vašeho vozidla.

Boční polepy na auto

Proč si nás vybrat pro aplikaci bočních polepů?

Garantujeme vám profesionální služby s nadstandartními výsledky.

Na lepení ochranných PPF folií a také wrap folií se specializujeme již několik let. Garantujeme Vám zcela nadstandardní služby založené na našich zkušenostech a precizním přístupu, se kterým přistupujeme ke každé realizaci wrap polepů. Kvalitní práce a prvotřídní materiály zaručují, že fólie bude vypadat skvěle a vydrží dlouhá léta, přičemž ochrání původní lak vozidla od povětrnostních vlivů a UV záření.

Zajistíme celý proces – od výběru a dodání wrap fólie až po její profesionální aplikaci na vaše vozidlo.

Máme více než 7 let zkušeností

Máme více než 7 let zkušeností s návrhem a aplikací wrap fólií, včetně bočních polepů vozidel. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožňují poskytovat služby na vysoké úrovni, s důrazem na detail a kvalitu. Můžete se spolehnout, že výsledný efekt bude přesně podle vašich představ.

Profesionální služby.

Pečlivé provedení každého detailu

Při aplikaci wrap fólií na boční části vozidla je zásadní zajistit, aby jednotlivé části folie designově přesně navazovaly a výsledky vzhled byl stejný, jako na vizualizaci. Garantujeme Vám precizní a profesionální služby aplikace bočních polepů na auto.

Specializované služby.

Boční polepy na auto

Orientační ceník aplikace bočních polepů na auto

Konečná cena aplikace wrap polepů na boky vozidla se odvíjí od několika klíčových faktorů. Prvním faktorem je rozsah polepu. Dalším důležitým faktorem je složitost lepení, která se může měnit v závislosti na vybraném designu, typu fólie a tvaru karoserie vašeho vozidla.

Přesnou cenu vám rádi sdělíme po konzultaci a výběru konkrétního motivu. Jsme připraveni vám pomoci najít ideální řešení, které odpovídá vašim přáním.

Boční polepy na auto

Jednoduchý motiv

od

3.000,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Boční polepy na auto

Rychlé pruhy

od

3.500,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Boční polepy na auto

Celopolep dveří

od

4.000,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Boční polepy na auto

Nejčastější dotazy

1. Co jsou wrap polepy a jaké mají výhody?

Wrap polepy jsou speciální fólie aplikované na karoserii vozidla, které umožňují změnit vzhled auta bez nutnosti trvalého lakování. Nabízejí širokou škálu designů a barev, ochranu původního laku a snadnou údržbu.

Cena wrap polepu auta se liší podle velikosti a typu vozidla, složitosti designu a použitého materiálu. Pro přesnou cenovou nabídku navštivte náš ceník nebo nás kontaktujte.

Aplikace wrap polepu na auto obvykle trvá několik dnů, v závislosti na velikosti vozidla a složitosti designu.

Ano, wrap polepy lze aplikovat na všechny typy vozidel, včetně osobních aut, dodávek, nákladních vozů a motocyklů.

Hlavní výhody wrap folií na auto zahrnují možnost úplné změny vzhledu vozidla, ochranu původního laku před poškozením, snadnou údržbu a možnost snadného odstranění bez poškození laku.

Údržba wrap polepu je velmi jednoduchá. Stačí pravidelné mytí vozidla jemnými čisticími prostředky a vyhýbání se abrazivním materiálům a chemikáliím.

Boční polepy na auto