Kerashield logo black

Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Folie na auto černá

Máte zájem o polep vašeho automobilu černou wrap folií?

Pojem černá fólie je v oblasti wrap fólií velmi široký, protože zahrnuje různé odstíny a efekty černé barvy.

Naše služby začínají profesionálním poradenstvím a konzultací, kde vám pomůžeme vybrat ten správný odstín černé fólie podle vašich představ. Následně zajistíme dodání vybrané fólie a její profesionální aplikaci na vaše vozidlo.

Díky wrap fólii získáte nejen skvělý vzhled, ale také ochranu laku vozidla vůči každodennímu opotřebení a UV záření.​

Zajistíme pro vás dodání i aplikaci wrap fólie.

Folie na auto černá

Černá folie dodá vašemu autu elegantní vzhled

Černá fólie dodá vašemu automobilu elegantní a moderní vzhled, který zaručeně přitáhne pozornost. Díky široké škále stupňů lesku, efektům a různým odstínům černé získá vaše vozidlo unikátní charakter.

Rychlá aplikace s možností bezpečného odstranění

Díky našim zkušenostem s aplikací wrap fólií vám garantujeme efektivní a kvalitní výsledky s apliakcí černé wrap folie na váš automobil. Navíc, pokud se rozhodnete fólii odstranit, můžete to udělat bezpečně, aniž byste poškodili původní lak vašeho vozu.

Wrap fólie poskytují laku vozidla ochranu

Wrap fólie nejen transformuje vzhled vašeho vozidla, ale poskytuje také ochranu původního laku. Fólie slouží jako ochranná vrstva proti drobným škrábancům, UV záření a nepříznivým povětrnostním podmínkám, čímž prodlužuje životnost a zachovává hodnotu vašeho automobilu.

Folie na auto černá

Proč si vybrat nás pro aplikaci černé wrap fólie?

S aplikací černých wrap fólií na auta máme bohaté zkušenosti a poskytujeme profesionální služby.

Černá fólie dodá vašemu vozidlu elegantní a moderní vzhled. Díky našemu preciznímu přístupu vám garantujeme, že fólie bude profesionálně nalepena, aby seděla na každou křivku vašeho vozidla. Naše precizní práce a kvalitní materiály zaručují, že fólie bude vypadat skvěle a vydrží dlouhá léta, odolná proti povětrnostním vlivům a UV záření.

Postaráme se o celý proces – od výběru a dodání černé fólie až po její profesionální aplikaci na vaše vozidlo.

Máme více než 7 let zkušeností

Máme více než 7 let zkušeností s návrhem a aplikací wrap fólií, včetně černých fólií na auta. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožňují poskytovat služby na vysoké úrovni, s důrazem na detail a kvalitu. Můžete se spolehnout, že výsledný efekt bude přesně podle vašich představ.

Profesionální služby.

Pečlivé provedení každého detailu

U aplikace černé fólie na auto je klíčové zajistit, aby fólie přesně odpovídala vašim požadavkům a byla dokonale přizpůsobena karoserii. Díky našim zkušenostem garantujeme vynikající výsledek a profesionální vzhled vašeho vozidla.

Specializované služby.

Folie na auto černá

Orientační ceník aplikace černých wrap folií

Konečná cena za aplikaci černé wrap fólie se liší podle rozsahu polepu a specifikací vašeho vozidla. Pro získání přesné cenové nabídky doporučujeme osobní konzultaci, kde zohledníme vaše požadavky a specifika auta. Kontaktujte nás pro detailní cenovou kalkulaci a přizpůsobení nabídky vašim potřebám.

Po konzultaci a výběru konkrétního motivu vám rádi poskytneme přesnou cenu. Jsme připraveni najít řešení, které splní vaše požadavky.

Celopolep černou folií

Střední vůz

od

33.000,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Folie na auto černá

Nejčastější dotazy

1. Co jsou celopolepy aut a jaké mají výhody?

Celopolepy aut jsou kompletní polepy vozidla speciální fólií, která umožňuje změnit vzhled celého vozidla. Nabízejí nekonečně širokou škálu designů, ochranu původního laku a snadnou údržbu.

Cena celopolepu auta se liší podle velikosti a typu vozidla, složitosti designu a použitého materiálu. Pro přesnou cenovou nabídku navštivte náš ceník nebo nás kontaktujte.

Aplikace celopolepu na auto obvykle trvá několik dnů, v závislosti na velikosti vozidla a složitosti designu.

Celopolepy aut mohou zahrnovat sportovní polepy, tuningové polepy a jednobarevné tónovací fólie. Možnosti jsou téměř neomezené.

Hlavní výhody celopolepu auta zahrnují možnost úplné změny vzhledu vozidla, ochranu původního laku před poškozením, snadnou údržbu a možnost snadného odstranění polepu bez poškození laku.

Údržba celopolepu je velmi jednoduchá. Stačí pravidelné mytí vozidla jemnými čisticími prostředky a vyhýbání se abrazivním materiálům a chemikáliím.

Folie na auto černá