Kerashield logo black

Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Stříbrná folie na auto

Máte zájem o polep vašeho automobilu stříbrnou wrap folií?

Naše služby začínají profesionálním poradenstvím a konzultací, kde vám pomůžeme vybrat ten správný odstín stříbrné fólie podle vašich preferencí. Poté zajistíme dodání vybrané fólie a její profesionální aplikaci na vaše vozidlo.

Díky wrap fólii získáte nejen skvělý vzhled, ale také ochranu laku vozidla vůči každodennímu opotřebení a UV záření.

Zajistíme pro vás dodání i aplikaci wrap fólie.

Wrap folie stříbrná

Stříbrná fólie dodá vašemu autu moderní vzhled

Stříbrná fólie přinese vašemu automobilu sofistikovaný a moderní vzhled, který okamžitě upoutá pozornost. Tento typ polepu se vyznačuje nejen stylovým leskem, ale také širokou škálou odstínů a efektů, které mohou dodat vašemu vozu jedinečný charakter.

Rychlá aplikace s možností bezpečného odstranění

Díky našim zkušenostem aplikujeme wrap fólie efektivně a s garancí špičkových výsledků. Fólii lze kdykoliv bezpečně odstranit, aniž by došlo k poškození původního laku vašeho vozu.

Wrap fólie poskytují laku vozidla ochranu

Wrap fólie nejen mění vzhled vašeho vozidla, ale také chrání původní lak. Wrap fólie fungují jako ochranná vrstva, která zabraňuje poškození laku od drobných škrábanců, UV záření a povětrnostních vlivů. Díky tomu si váš vůz udrží svůj původní vzhled a hodnotu po delší dobu.

Stříbrná folie na auto

Proč si vybrat nás pro aplikaci stříbrné fólie?

S aplikací stříbrných wrap fólie na auta máme bohaté zkušenosti a poskytujeme profesionální služby.

Stříbrná fólie dodá vašemu vozidlu sofistikovaný a moderní vzhled. Díky našemu preciznímu přístupu Vám garantujeme, že fólie bude profesionálně nalepena, aby seděla na každou křivku vašeho vozidla a bude bezchybně provedená. Naše precizní práce a kvalitní materiály zaručují, že fólie bude vypadat skvěle a vydrží dlouhá léta, odolná proti povětrnostním vlivům a UV záření.

Postaráme se o celý proces – od výběru a dodání stříbrné fólie až po její profesionální aplikaci na vaše vozidlo.

Máme více než 7 let zkušeností

Máme více než 7 let zkušeností s návrhem a aplikací wrap fólií, včetně stříbrných fólií na auta. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožňují poskytovat služby na vysoké úrovni, s důrazem na detail a kvalitu. Můžete se spolehnout, že výsledný efekt bude přesně podle vašich představ.

Profesionální služby.

Pečlivé provedení každého detailu

U aplikace stříbrné fólie na auto je důležité zajistit, aby fólie přesně odpovídala vašim požadavkům a byla dokonale přizpůsobena karoserii. Garantujeme vynikající výsledek a profesionální vzhled vašeho vozidla.

Specializované služby.

Stříbrná folie na auto

Orientační ceník aplikace wrap stříbrné folie

Konečná cena za aplikaci stříbrné wrap fólie se liší podle rozsahu polepu a specifikací vašeho vozidla. Pro získání přesné cenové nabídky doporučujeme osobní konzultaci, kde zohledníme vaše požadavky a specifika auta. Kontaktujte nás pro detailní cenovou kalkulaci a přizpůsobení nabídky vašim potřebám.

Po konzultaci a výběru konkrétního motivu vám rádi poskytneme přesnou cenu. Jsme připraveni najít řešení, které splní vaše požadavky.

Celopolep stříbrnou folií

Střední vůz

od

25.500,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Stříbrná folie na auto

Nejčastější dotazy

1. Co jsou celopolepy aut a jaké mají výhody?

Celopolepy aut jsou kompletní polepy vozidla speciální fólií, která umožňuje změnit vzhled celého vozidla. Nabízejí nekonečně širokou škálu designů, ochranu původního laku a snadnou údržbu.

Cena celopolepu auta se liší podle velikosti a typu vozidla, složitosti designu a použitého materiálu. Pro přesnou cenovou nabídku navštivte náš ceník nebo nás kontaktujte.

Aplikace celopolepu na auto obvykle trvá několik dnů, v závislosti na velikosti vozidla a složitosti designu.

Celopolepy aut mohou zahrnovat sportovní polepy, tuningové polepy a jednobarevné tónovací fólie. Možnosti jsou téměř neomezené.

Hlavní výhody celopolepu auta zahrnují možnost úplné změny vzhledu vozidla, ochranu původního laku před poškozením, snadnou údržbu a možnost snadného odstranění polepu bez poškození laku.

Údržba celopolepu je velmi jednoduchá. Stačí pravidelné mytí vozidla jemnými čisticími prostředky a vyhýbání se abrazivním materiálům a chemikáliím.

Stříbrná folie na auto