Kerashield logo black

Profesionální autodetailingové služby

Profesionální autodetailing

Wrap folie na auto

Jaké jsou hlavní výhody wrap folií na auta a další vozidla?

Wrap folie na auto a další typy vozidel představují moderní a univerzální řešení pro každého, kdo chce svému vozidlu dodat nový vzhled nebo chránit jeho originální lak.

Díky široké škále designů a materiálů nabízejí wrap fólie nejen estetickou transformaci, ale také praktické výhody. Ať už jde o osobní auto, motorku, dodávku, karavan, kamion nebo loď, wrap fólie vám umožní realizovat jakýkoli styl a zároveň poskytují dlouhodobou ochranu. V této sekci vám přiblížíme hlavní výhody, které wrap folie na auto nabízejí, a proč jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá efektivní a atraktivní úpravu svého vozidla.

Flexibilita aplikace na jakákoli vozidla

Wrap folie jsou ideální pro všechny typy vozidel – od osobních aut po motorky, dodávky, karavany, kamiony a dokonce i lodě. Wrap folie tak lze aplikovat bez ohledu na velikost nebo tvar vašeho vozidla.

Nekonečné možnosti designu

S wrap fóliemi na auta a další typy vozidel máte neomezené možnost v rámci designu, jeho velikosti a umístění. Ať už zvolíte sportovní, tuningové nebo jednobarevné fólie v matném, lesklém, metalickém nebo speciálním chameleoním provedení, wrap fólie vám umožní realizovat jakýkoli design, na který si vzpomenete. Tento široký výběr designů a žádné limity umístění polepu vám dává možnost vytvořit vzhled, který běžné lakování nedokáže nabídnout.

Rychlá aplikace a snadné odstranění

Wrap folie na auto a další typy vozidel lze aplikovat rychle a efektivně, přičemž neztrácíme na kvalitě. Pokud se rozhodnete změnit design nebo fólii odstranit, můžete to udělat bez poškození původního laku.

Možnost oprav poškozených míst

Obrovskou výhodou wrap folií je také možnost opravy polepu na vozidle. Při poškození lze daná část vyměnit bez nutnosti aplikace nového celopolepu vozidla.

Ochrana původního laku

Wrap folie na automobily a další typy vozidel chrání původní lak vašeho vozu před poškrábáním, kamínky a UV zářením. Tímto způsobem prodlužují životnost laku a udržují hodnotu vašeho vozidla.

Prvotřídní materiály a dlouhá životnost

Používáme pouze vysoce kvalitní wrap folie, které mají životnost 6-8 let. Tyto fólie jsou odolné vůči UV záření, povětrnostním vlivům a každodennímu opotřebení, což zajišťuje, že vaše vozidlo zůstane atraktivní po mnoho let.

Wrap folie na auto

Máte zájem o celopolep nebo jen částečný polep vozidla?

Nabízíme wrap folie na auta a další typy vozidel. Můžete si vybrat z široké škály možností, od částečných polepů vozidla, až po celopolepy. Možnosti barev a efektů jsou téměř neomezené. Pro ty, kteří chtějí výraznější změnu, nabízíme tuningové, sportovní nebo reklamní motivy, které dodají vašemu vozidlu jedinečný styl a charakter.

Máte zájem o aplikaci wrap folie na váš vůz?

Nabízíme vám naše profesionální služby v oblasti návrhů, výroby a aplikace wrap fólií na váš automobil.

S návrhy a lepením wrap fólií máme letité zkušenosti

7+

Let zkušeností s lepením wrap fólií

150+

Aplikací wrap polepů

4.500

m² použité wrap fólie

Wrap folie na auto

Proč aplikovat wrap folie na vaše auto s námi?

Máme více než 7 let zkušeností s aplikací wrap fólií na auta a další vozy. Jsme schopni se přizpůsobit jakémukoli designu a vašim specifickým požadavkům, ať už se jedná o jedinečné vzory nebo specifické barevné kombinace.

Díky našemu důrazu na detail a kvalitu zajišťujeme precizní lepení wrap fólií, což garantuje jejich dlouhou životnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům, UV záření a každodennímu opotřebení. S naším profesionálním přístupem a výběrem kvalitních materiálů se můžete spolehnout, že vaše auto bude nejen atraktivní, ale také chráněné na dlouhou dobu.

Postaráme se o celý proces – od výběru a přípravy fólie až po její profesionální aplikaci na karoserii vašeho vozu.

Máme více než 7 let zkušeností

Máme více než 7 let zkušeností v oblasti wrap polepů. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožňují poskytovat služby na nejvyšší úrovni, přičemž se zaměřujeme na detail, kvalitu a spokojenost našich klientů. S námi můžete mít jistotu, že váš vůz bude v těch nejlepších rukou.

Profesionální služby.

Budeme s Vámi po celou dobu procesu, od návrhu po realizaci

Budeme s vámi po celou dobu spolupráce, od první konzultace, návrhu až po realizaci. Od prvního kontaktu a konzultace vašich představ až po aplikaci wrap folie na váš vůz, zajistíme, že konečný výsledek zcela splní vaše očekávání.

Komplexní služby.

Wrap folie na auto

Orientační ceník lepení wrap folií na auta a další vozy

Konečná cena aplikace wrap folie na vozidlo závisí na několika klíčových faktorech. Prvním z nich je rozsah lepení – zda máte zájem pouze o částečný polep vozidla, nebo celopolep. Na cenu má dále vliv složitost lepení, která je ovlivněna vybraným designem nebo barvou fólie - u tuningových či sportovních polepů, stejně jako u speciálních efektů jako je např. avocado folie, je nutno zajistit přesnou návaznost jednotlivých částí folie a také přípravu folie na karoserii vozidla. Dále má vliv na konečnou cenu aplikace také typ fólie a tvary karoserie vozidla.

Přesnou cenu vám můžeme stanovit až po konzultaci a výběru konkrétního motivu.

Aplikace na 1/3 vozu

Tuningový polep

od

26.900,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Aplikace na 2/3 vozu

Sportovní polep

od

39.900,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Aplikace folie na celý vůz

Celopolep barevný

od

25.500,-

Co cena obsahuje

Jedná se o orientační cenu pro lepší představu*

Máte zájem o naše služby?

Kontaktovat nás můžete buďto telefonicky, e-mailem anebo využijte náš kontaktní formulář.

4.7 / 5 - hodnocení od 2.348 klientů.

Wrap folie na auto

Nejčastější dotazy

1. Co jsou wrap polepy a jaké mají výhody?

Wrap polepy jsou speciální fólie aplikované na karoserii vozidla, které umožňují změnit vzhled auta bez nutnosti trvalého lakování. Nabízejí širokou škálu designů a barev, ochranu původního laku a snadnou údržbu.

Cena wrap polepu auta se liší podle velikosti a typu vozidla, složitosti designu a použitého materiálu. Pro přesnou cenovou nabídku navštivte náš ceník nebo nás kontaktujte.

Aplikace wrap polepu na auto obvykle trvá několik dnů, v závislosti na velikosti vozidla a složitosti designu.

Ano, wrap polepy lze aplikovat na všechny typy vozidel, včetně osobních aut, dodávek, nákladních vozů a motocyklů.

Hlavní výhody wrap folií na auto zahrnují možnost úplné změny vzhledu vozidla, ochranu původního laku před poškozením, snadnou údržbu a možnost snadného odstranění bez poškození laku.

Údržba wrap polepu je velmi jednoduchá. Stačí pravidelné mytí vozidla jemnými čisticími prostředky a vyhýbání se abrazivním materiálům a chemikáliím.

Wrap folie na auto